Focuri de arma s-au auzit marti seara, pe Calea Floreasca din Capitala. Politistii Sectiei 1 au folosit armamentul din dotare pentru a retine mai multi indivizi suspectati de furtul unei masini. Trei barbati care incercau sa fure o masina au fost pr
Focuri de arma s-au auzit marti seara, pe Calea Floreasca din Capitala. Politistii Sectiei 1 au folosit armamentul din dotare pentru a retine mai multi indivizi suspectati de furtul unei masini. Trei barbati care incercau sa fure o masina au fost prinsi in flagrant de politistii bucuresteni pe o strada din sectorul 1 al Capitalei. Cei doi complici ai lor au reusit insa sa scape, desi politistii au incercat sa ii opreasca tragand mai multe focuri de arma in plan vertical. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, un barbat s-a prezentat, marti, in jurul orei 20.30, la Sectia 1 Politie, pentru a reclama ca un autoturism Dacia 1310, de culoare rosie, aproape l-a lovit in timp ce traversa regulamentar strada.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.