Muzicianul britanic Elvis Costello a intors spatele tarii sale de origine, sustinand ca nu va mai canta niciodata in Regatul Unit.  Costello, care locuieste in prezent la New York si este cunoscut pentru hiturile sale new wave din
  Muzicianul britanic Elvis Costello a intors spatele tarii sale de origine, sustinand ca nu va mai canta niciodata in Regatul Unit.  Costello, care locuieste in prezent la New York si este cunoscut pentru hiturile sale new wave din anii '80, precum "Oliver's Army",  a sustinut ca unul dintre ultimele sale concerte in Marea Britanie, cel de la Festivalul Glastonbury din 2005, l-a facut sa ia aceasta decizie. "Nu-mi pasa daca nu voi mai canta niciodata in Anglia", a declarat el pentru revista muzicala Mojo. "Acel concert m-a facut sa ma hotarasc sa nu ma mai intorc. Am pierdut contactul cu lumea de acolo... au trecut 25 de ani de cand m-am mutat in America. Cei de acolo nu ma mai suporta, iar eu nu-i mai suport pe ei", a mai sustinut el.  Elvis Costello i-a criticat si pe fanii britanici de muzica pentru ca nu sunt interesati decat de nou, ignorandu-i pe artistii mai vechi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.