Cazul „Elodia Ghinescu“ a impartit opinia publica in doua tabere. Opinia  majoritara, care da crezare variantei oficiale a Parchetului General si a Politiei Romane, este de parere ca avocata a fost ucisa de catre sotul ei, politistu
Cazul „Elodia Ghinescu“ a impartit opinia publica in doua tabere. Opinia majoritara, care da crezare variantei oficiale a Parchetului General si a Politiei Romane, este de parere ca avocata a fost ucisa de catre sotul ei, politistul Cristian Cioaca, dupa care cadavrul sau a fost segmentat si transportat intr-un loc neidentificat. Toate probele stranse pana in prezent de anchetatori conduc catre aceasta varianta. A doua tabara, numita „pro-Cioaca“, este de parere ca Elodia a parasit domiciliul conjugal, a fugit in strainatate si vrea sa-l infunde pe nevinovatul sau sot. In ultimele zile, aceasta ipoteza prinde contur virtual, avand in vedere publicarea in presa a e-mailurilor avocatei, urmand, potrivit informatiilor din mediul jurnalistic, sa se incerce demonstrarea faptului ca Elodia este vie si traieste in Germania.

Reprezentantii „miscarii“ pro-Cioaca sustin ca au probe si indicii potrivit carora avocta Elodia Ghinescu traieste. Ca, la jumatatea lunii septembrie, aceasta a ajuns in Germania si ca locuieste in orasul Nurenberg. Mai mult, marti seara, la un post de televiziune, a intrat in direct un cetatean roman stabilit in aceasta localitate, declarand faptul ca, pe data de 21 septembrie, a vazut-o pe Elodia Ghinescu in compania unui barbat masiv, iesind dintr-un hypermarket, de la cumparaturi.

Telespectatorul in cauza a povestit ca este stabilit in Germania de 12 ani si ca este detectiv particular, motiv pentru care „este imposibil sa se insele in privinta faptului ca femeia pe care a vazut-o era Elodia“. Potrivit descrierii facute, femeia era mica de statura, purta un tricou alb si o pereche de blugi albi, iar barbatul care o insotea era mult mai inalt decat ea, tuns scurt, militareste si avea alura de luptator. Aceste informatii au venit „manusa“ colegilor nostri de la respectiva televiziune, care au precizat ca declaratia telespectatorului se coroboreaza cu informatiile lor, care conduc catre aceeasi tara si aceeasi localitate ca si spatiu in care Elodia Ghinescu se ascunde.

E-mailuri in favoarea lui Cioaca
Teoria potrivit careia avocata disparuta este plecata din tara in compania unui barbat necunoscut este, de asemenea, intarita virtual prin prezentarea corespondentei electronice a Elodiei atat la TV, cat si in unele ziare, care de la inceputul acestei „telenovele“ s-au situat de partea politistului Cristian Cioaca. E-mailurile respective au o singura sursa, si anume chiar politistul Cristian Cioaca, acesta fiind, de fapt, cel care a prezentat colegilor sai de la Sectia 2 Politie mostre ale corespondentei Elodiei la inceputul lunii septembrie. Tot Cioaca, prin avocatul sau, a predat cateva printuri Parchetului General, dupa care anchetatorii au ridicat mai multe asemenea inscrisuri din locuinta parintilor lui Cioaca.

Ce contin, ca mesaj, aceste e-mailuri?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.