Convorbirea telefonica dintre Catalin Botezatu si Daniel Ciobanu a ajuns si la OTV, dupa ce a „batut“ internetul si a fost dezbatuta in tabloide. Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au cazut de acord ca, in urma difuzar
Convorbirea telefonica dintre Catalin Botezatu si Daniel Ciobanu a ajuns si la OTV, dupa ce a „batut“ internetul si a fost dezbatuta in tabloide. Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au cazut de acord ca, in urma difuzarii pe post a acesteia, sa intrerupa emisia OTV pentru zece minute.

Pe data de 24 octombrie, in cadrul emisiunii „Bomba zilei“, la OTV a fost difuzata o inregistrare telefonica dintre Catalin Botezatu si Daniel Ciobanu, facandu-se afirmatia ca acestia ar fi iubiti. In emisiune, moderatoarea a prezentat o convorbire telefonica dintre Catalin Botezatu si Daniel Ciobanu, spunand ca cei doi sunt iubiti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.