A aparut primul numar al revistei Conta. Publicatia lunara, care beneficiaza de un aspect grafic deosebit, se adreseaza specialistilor din finante si contabilitate. Din sumar spicuim: 2008 vine cu un nou Cod Fiscal; t guvernatorul BNR este transant:
A aparut primul numar al revistei Conta. Publicatia lunara, care beneficiaza de un aspect grafic deosebit, se adreseaza specialistilor din finante si contabilitate. Din sumar spicuim: 2008 vine cu un nou Cod Fiscal; t guvernatorul BNR este transant: "Gata cu relaxarea fiscala"; Pulsul Economiei cu Bogdan Baltazar: "Romania ramane fara indoiala o tara interesanta"; Noi reguli privind datoriile comerciale; Aspecte fiscale privind leasingul imobiliar; Marius Bostan, Senior Partner al VMP Patners avertizeaza: "Creditul obligatar este in continua crestere", t Evaluarea proiectelor de dezvoltare a microintreprinderilor. Revista poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare sau din locurile special amenajate pentru vanzarea publicatiilor: InMedio (Carrefour, Cora, Eliana Mall Brasov, Sora Center Cluj, Hilton, Crowne Plaza, Marriott, Intercontinental, Sofitel, Opera Business Center, PGV Tower), Reteaua Rodipet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.