Doi baieti, unul saudit si altul turc, vor face schimb de case si de familii, la patru ani dupa ce un spital i-a confundat si incredintat parintilor gresit. Tatal turc a avut mult de furca in a convinge autoritatile saudite ca fiul sau, Yacoub, nu es
Doi baieti, unul saudit si altul turc, vor face schimb de case si de familii, la patru ani dupa ce un spital i-a confundat si incredintat parintilor gresit. Tatal turc a avut mult de furca in a convinge autoritatile saudite ca fiul sau, Yacoub, nu este de fapt cel biologic si, pana la urma, testele ADN au demonstrat ca are dreptate.     In fotografiile publicate de presa locala, se observa clar ca Yacoub are trasaturi specific saudite. Tatal celuilalt copil, sauditul Mohammed al-Monjem, nu banuise nici o clipa ca Ali, destul de palid pentru un saudit, nu este fiul sau. Acum, insa, el doreste despagubiri in valoare de 12 milioane de dolari din partea Ministerului Sanatatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.