La sfarsitul lunii septembrie, BRD Societe Generale avea circa 740 de sucursale si agentii, in urcare cu aproximativ 200 de unitati comparativ cu perioada similara din 2006, institutia de credit continuand sa detina cea mai extinsa retea de retail di
La sfarsitul lunii septembrie, BRD Societe Generale avea circa 740 de sucursale si agentii, in urcare cu aproximativ 200 de unitati comparativ cu perioada similara din 2006, institutia de credit continuand sa detina cea mai extinsa retea de retail din Romania, informeaza Mediafax.
Potrivit datelor prezentate de BRD, la finalul celui de-al treilea trimestru din 2006 banca detinea o retea teritoriala care depasea 530 de unitati, iar la jumatatea anului curent, aceasta se situa la un nivel de 704 sucursale.
BRD este a doua mare banca din Romania cu active totale, la sfarsitul lunii iunie, de 30,8 mld. lei.
Profitul net obtinut in primul semestru a fost de 417 mil. lei, in crestere cu 32% fata de nivelul raportat la 30 iunie 2006, pe fondul majorarii creditelor acordate, cu 51%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.