La capatul unui sezon mai degraba dezamagitor, Frank Yallop, antrenorul formatiei Los Angeles Galaxy (grupare la care evolueaza si "ex-galacticul" David Beckham) a fost demis. Conform AFP citata de Rompres, conducerea tehnica a echipei va fi preluata
La capatul unui sezon mai degraba dezamagitor, Frank Yallop, antrenorul formatiei Los Angeles Galaxy (grupare la care evolueaza si "ex-galacticul" David Beckham) a fost demis. Conform AFP citata de Rompres, conducerea tehnica a echipei va fi preluata de nimeni altul decat... Ruud Gullit! Fostul international, in varsta de 45 de ani, s-ar putea instala in noua sa functie in luna martie a anului viitor, cu 30 de zile inaintea startului campionatului SUA. Capitan al selectionatei din tara lalelelor campioana europeana in 1998, component al echipei de aur a "diavolilor" de la AC Milan (alaturi de Van Basten si Rijkaard), in prezent angajat al postului de televiziune Sky Sports, Ruud Gullit nu se va afla la prima sa experienta in calitate de antrenor principal, cu ani in urma olandezul ocupand banca tehnica a londonezilor de la Chelsea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.