ATM-ul furat de cinci barbati saptamana trecuta din sediul bancii Raiffeisen din Crangasi a fost gasit, ieri dupa-amiaza, de scafandri in apropiere de locul furtului, in Lacul Morii, la baza unui pod. Asa cum era de asteptat, bancomatul era gol si d
ATM-ul furat de cinci barbati saptamana trecuta din sediul bancii Raiffeisen din Crangasi a fost gasit, ieri dupa-amiaza, de scafandri in apropiere de locul furtului, in Lacul Morii, la baza unui pod. Asa cum era de asteptat, bancomatul era gol si dezmembrat. Aproape 80.000 de lei a fost prada hotilor. Långa bancomat, scafandrii au mai gasit si o casa de bani goala.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sprijiniti de o grupa de scafandri profesionisti, au gasit, ieri dupa amiaza, in apropierea comunei Rosu din judetul Ilfov, in Lacul Morii, bancomatul furat in urma cu o saptamana din sediul bancii Raiffeisen din strada Crangasi numarul 12. Bancomatul era aruncat in apa la aproximativ cinci metri de mal, la baza unui pod al drumului catre Insula de pe Lacul Morii, ceea ce inseamna ca hotii erau grabiti sa abandoneze obiectul furtului cat mai repede. Bancomatul era dezmembrat si era gol. Nici urma de bani.

Furtul
Cinci barbati au furat, pe 1 noiembrie, un bancomat in care se aflau peste 80.000 de lei din holul Bancii Raiffeisen. Indivizii au fost mascati si au ajuns l a unul din sediile bancii Raiffeisen din Crangasi in jurul orei 2.00, in noaptea de miercuri spre joi, cu o masina. Acestia au acoperit camera de supraveghere amplasata in exteriorul bancii cu o carpa. Apoi au patruns in holul bancii, acolo unde se afla bancomatul, intrand pe usa care era deschisa cu toate ca, in mod normal, accesul ar fi trebuit sa se faca pe baza cardului de client Raiffeisen. Cei cinci nu au intampinat nici o problema in a lua pe sus bancomatul si sa dispara in noapte, cu duba alba cu care si venisera. Totul a durat aproape un minut. Furtul bancomatului a fost sesizat abia dimineata cand, angajatii bancii au venit la munca. Politistii au recoltat probe de la locul faptei si fac investigatii pentru a-i depista pe infractori. Hotii au fost totusi filmati de alte camere de supraveghere amplasate in locuri necunoscute pentru infractori. Surse din politie ne-au declarat ca operatiunea de prindere a hotilor se desfasoara destul de greu avand in vedere ca ei au actionat mascati si cu manusi. “Totusi nu este imposibil sa-i prindem.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.