Un criminal din China a stat ascuns aproape 17 ani de zile intr-un tunel pe care l-a sapat sub propria casa. Politia din Suinan a aflat despre ascunzatoarea lui Hui Guangwen in urma unor informatii oferite de un anonim. "Cineva ne-a spus ca se ascund
Un criminal din China a stat ascuns aproape 17 ani de zile intr-un tunel pe care l-a sapat sub propria casa. Politia din Suinan a aflat despre ascunzatoarea lui Hui Guangwen in urma unor informatii oferite de un anonim. "Cineva ne-a spus ca se ascunde sub casa, asa ca am demarat o operatiune-surpriza si am descoperit tunelul", a declarat un purtator de cuvant al politiei. In urma cu 17 ani, chinezul luase viata unei persoane dintr-un sat vecin, in urma unei altercatii minore. El a povestit ca in tot acest timp n-a iesit niciodata din tunel, fiind hranit de sotia sa. "A fost foarte plictisitor acolo", a declarat Hui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.