Posesorii de autoturisme mai vechi de 12 ani pot sa scape de masinile din parcare incepand de saptamana viitoare, in cadrul ultimei etape a programului „Rabla 2007“. Un numar de 418 masini vor fi disponibile astfel doritorilor care se vo
Posesorii de autoturisme mai vechi de 12 ani pot sa scape de masinile din parcare incepand de saptamana viitoare, in cadrul ultimei etape a programului „Rabla 2007“. Un numar de 418 masini vor fi disponibile astfel doritorilor care se vor inscrie in perioada 13 noiembrie - 12 decembrie in programul finantat de catre Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).
In schimbul masinii vechi, care trebuie sa fie functionala, proprietarii vor primi 3.000 de lei, suma pe care o pot folosi pentru cumpararea unei masini noi. In total, pentru aceasta etapa a programului, AFM va aloca 1,47 milioane de lei. Cei care doresc sa beneficieze de prima de casare trebuie sa aleaga un producator sau importator din lista autorizata de catre Administratie. Cele mai multe autoturisme au fost repartizate societatilor Automobile Dacia Mioveni (Arges) si Daewoo Automobile Craiova, cu cate 46 unitati fiecare si cate 138.000 lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.