Cea mai mare companie media din lume, Time Warner, care detine, printre altele, posturile CNN, Cartoon Network si HBO si revistele "Time", "Sports Illustrated", "Fortune" si "People", va avea un nou CEO de la 1 ianuarie 2008 pe Jeffrey Bewkes. Acesta
Cea mai mare companie media din lume, Time Warner, care detine, printre altele, posturile CNN, Cartoon Network si HBO si revistele "Time", "Sports Illustrated", "Fortune" si "People", va avea un nou CEO de la 1 ianuarie 2008 pe Jeffrey Bewkes. Acesta are ca obiectiv cresterea valorii actiunilor, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Valoarea actiunilor Time Warner au scazut in acest an cu 18%, comparativ cu anul trecut. Time Warner este compania americana cu cele mai mari venituri obtinute din media in anul 2006, 34 de miliarde de dolari, cu 6% mai mult decat in anul 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.