La termenul de ieri al dosarului Camatarilor, aflat pe rolul Curtii Supreme in stadiul de recurs,  Peleg Shauli, parte civila in dosar, a fost acuzat de rudele inculpatilor, chiar in timpul sedintei de judecata, ca este „cel mai mare inse
La termenul de ieri al dosarului Camatarilor, aflat pe rolul Curtii Supreme in stadiul de recurs, Peleg Shauli, parte civila in dosar, a fost acuzat de rudele inculpatilor, chiar in timpul sedintei de judecata, ca este „cel mai mare inselator din Romania”.

Acest lucru a dus la proteste din partea israelianului. El a explicat magistratilor ca a primit in ultima perioada mai multe amenintari de la persoane necunoscute pe care le banuieste ca ar avea legatura cu inculpatii, inclusiv una in care a fost anuntat ca va fi „spanzurat de limba”. La randul lor, aceste afirmatii au generat rasete si comentarii din partea celor aflati in sala, totul spre nemultumirea completului de judecata care a restabilit linistea in cele din urma si a continuat sedinta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.