Biletele de calatorie cu avionul s-ar putea majora de luna viitoare, din cauza cresterii pretului petrolului pe piata internationala, a declarat, ieri, directorul general al TAROM, Gheorghe Barla. “Daca pretul carburantilor va continua sa crea
Biletele de calatorie cu avionul s-ar putea majora de luna viitoare, din cauza cresterii pretului petrolului pe piata internationala, a declarat, ieri, directorul general al TAROM, Gheorghe Barla. “Daca pretul carburantilor va continua sa creasca, din decembrie pretul biletelor ar putea sa creasca”, a spus oficialul TAROM, refuzand sa ofere o cifra concreta. Des flota TAROM s-a dotat cu patru noi aparate Airbus 318, conducerea companiei sustine ca nu are suficiente avioane, motiv pentru care vrea sa inchirieze mai multe aparate de zbor. „TAROM vrea sa-si dezvolte rutele si analizeaza posibilitatea maririi flotei prin inchirierea pe termen lung a unor aeronave. Aceasta varianta va fi mai profitabila, iar cea a achizitionarii unor noi aeronave este exclusa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.