Shakin' Stevens canta la Bucuresti si la Timisoara. Dupa concertul de Craciun de la Bucuresti, care va avea loc pe 18 decembrie  la Sala Polivalenta, cantaretul va face show pe 20 decembrie,  la Sala Olimpia din Timisoara.
Concertele d
Shakin' Stevens canta la Bucuresti si la Timisoara. Dupa concertul de Craciun de la Bucuresti, care va avea loc pe 18 decembrie la Sala Polivalenta, cantaretul va face show pe 20 decembrie, la Sala Olimpia din Timisoara.
Concertele din Romania fac parte din turneul international de promovare al celui mai recent album al sau, intitulat "Now Listen", lansat in primavara acestui an.
Biletele vor fi puse in vanzare la inceputul saptamanii viitoare. Acestea vor fi impartite in doua categorii, astfel: in Bucuresti - 70 de lei (in picioare) si 70, 100, 120, 150, 200 si 220 RON (cu locuri), iar la Timisoara - 80 de lei (in picioare) si 100 si 150 RON (cu locuri).
In Capitala, biletele vor fi puse in vanzare la Sala Palatului, Sala Polivalenta, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2. In Timisoara, acestea se vor gasi la casele de bilete ale Teatrului National, ale Filarmonicii si in magazinele Diverta si Flanco.
Shakin' Stevens este cunoscut iubitorilor de muzica pop-rock din intreaga lume, in special datorita hiturilor ca: "Marie, Marie", "Oh Julie", "Cry Just A Little Bit", "A Letter To You", "Because I Love You".Angela Gheorghiu si prietenii, la Sala PalatuluiAngela Gheorghiu revine dupa trei ani pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Biletele pentru concertul pe care soprana il va sustine, pe 20 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, au preturile cuprinse intre 200 si 750 de lei, se arata pe site-ul evenimentului.
Spectacolul, care se desfasura sub titlul "Angela Gheorghiu si prietenii", va include arii si duete din opere celebre. Spectacolul va fi sustinut impreuna cu Orchestra Nationala Radio si sub bagheta prestigiosului Marco Armilliato.
Angela Gheorghiu a vandut peste 10.000 de albume in Romania, fiind cel mai vandut artist de muzica clasica. Cea mai recenta inregistrare, "Live at La Scala", a aparut in mai 2007 sub egida casei de discuri EMI Classics.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.