Daca Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-ar fi tinut dreapta coloana vertebrala in cazul sefului Sectiei a 2-a din Directia Nationala Anticoruptie, Doru Tulus, acesta din urma ar fi trebuit sa se afle acum in aceeasi s
Daca Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-ar fi tinut dreapta coloana vertebrala in cazul sefului Sectiei a 2-a din Directia Nationala Anticoruptie, Doru Tulus, acesta din urma ar fi trebuit sa se afle acum in aceeasi situatie in care se afla azi fostul procuror general al Parchetului Curtii de Apel Constanta, Gigel Alexandru. Fie vorba-ntre noi, intre Tulus de Cluj si Gigel de Constanta exista multe asemanari. Incepand cu statura si finalizand cu atitudinea de „vataf pe tarla”. Ambii au un aer infatuat, ambii au crezul ca functia le poate oferi putere absoluta, ambii au desconsiderat inspectia CSM, facand catalogari de prost-gust la adresa unor magistrati vechi carora nu li s-a reprosat ceva pe parcursul unei cariere mai lungi decat a lor. Acestea ar fi asemanarile. Iata ce-i uneste in simtiri pe cei doi. Ce-i desparte, insa, este umila atitudine a Sectiei pentru procurori fata de unul, Tulus, si demna intransigenta manifestata de aceeasi sectie fata de Gigel.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.