O femeie din Anglia, membra a organizatiei Martorii lui Iehova, a murit din cauza principiilor religioase, pentru ca a refuzat o transfuzie de sange de care avea nevoie dupa ce a nascut gemeni, relateaza Sky News. Emma Gough, in varsta de 22 de ani,
O femeie din Anglia, membra a organizatiei Martorii lui Iehova, a murit din cauza principiilor religioase, pentru ca a refuzat o transfuzie de sange de care avea nevoie dupa ce a nascut gemeni, relateaza Sky News. Emma Gough, in varsta de 22 de ani, din orasul Telford, a murit la scurt timp dupa ce a nascut gemeni, pentru ca a completat, la spital, un formular in care cerea sa nu i se faca transfuzie de sange.
Gemenii, care sunt sanatosi, vor fi ingrijiti de catre tatal lor, in varsta de 24 de ani.
Terry Lovejoy, purtatorul de cuvant al organizatiei Martorii lui Iehova din Telford, a afirmat ca grupul local religios a oferit ajutor familiei indurerate. "Ajutam familia, pentru ca trece printr-o perioada dificila si le intelegem suferinta", a spus Lovejoy.
Un purtator de cuvant al Spitalului Royal Shrewsbury nu a dorit sa comenteze circumstantele in care a murit femeia. Paul Gillies, purtator de cuvant al oraganizatiei Martorii lui Iehova din Marea Britanie, a explicat ca adeptii acestei religii cred ca transfuziile de sange sunt interzise de anumite pasaje din Biblie. "Totul se rezuma la relatia cu Creatorul nostru, Iehova. Pentru noi, decizia referitoare la sange nu este atat de dificila cum cred unii oameni, deoarece avem incredere. Creatorul stie despre ce e vorba", a adaugat acesta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.