''Viata mea s-a schimbat radical in ultimele saptamani. Am primit nenumarate dovezi de afectiune in aceste zile. Mi-au facut cu adevarat placere. Centura pe care am pus-o pe talie, dupa meciul din 19 octombrie, a trebu
''Viata mea s-a schimbat radical in ultimele saptamani. Am primit nenumarate dovezi de afectiune in aceste zile. Mi-au facut cu adevarat placere. Centura pe care am pus-o pe talie, dupa meciul din 19 octombrie, a trebuit sa i-o dau inapoi lui Alejandro Berrio, care are dreptul s-o pastreze ca suvenir. IBF a comandat o noua centura cu numele meu inscris pe ea. Am primit-o saptamana trecuta si o voi pastra toata viata mea'', a declarat proaspatul campion mondial al a€žsupermijlociilor" Lucian Bute, cel care isi traieste cele mai fericite momente din viata, dupa triumful de acum doua saptamani.  
Conform publicatiei a€žLe Journal de Montreal", Bute s-a bucurat in ultimele zile de tratamentul rezervat superstarurilor de peste ocean, fiind salutat, felicitat si fotografiat la tot pasul. Printre cererile de autografe, pe care nu mai pridideste sa le onoreze, Lucian Bute si-a facut timp pentru obligatoriile intalniri cu jurnalistii canadieni, dand curs si invitatiei primite din partea premierului provinciei Quebec, Jean Charest. Cum Bute va petrece in Romania 3 saptamani de vacanta, probabil ca nici politicienii autohtoni nu vor scapa ocazia sa se afiseze in compania campionului aflat sub contract cu firma InterBox. Nu de alta, dar vorba unui fost ales al neamului: a€žDa bine la sacou..."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.