Pretul petrolului a crescut ieri cu peste un dolar, depasind 95 dolari/baril, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Petrolul tranzactionat pe bursa din New York, pentru luna decembrie, s-a scumpit ieri dimineata cu 1,23 dolari la 95,21 dolari/baril. Pr
Pretul petrolului a crescut ieri cu peste un dolar, depasind 95 dolari/baril, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Petrolul tranzactionat pe bursa din New York, pentru luna decembrie, s-a scumpit ieri dimineata cu 1,23 dolari la 95,21 dolari/baril. Pretul petrolului Brent, tranzactionat pe piata din Londra, a crescut cu 1,26 dolari la 91,75 dolari/baril. "Astazi, Bursa de Valori este stabila, sprijinind Bursa de Marfuri din New York", a declarat managerul Fimat Japan Inc, Ken Hasegawa. Secretarul pentru energie din SUA, Sam Bodman, a spus ca preturile actuale reprezinta "o problema teribila" pentru consumatori si a adaugat ca spera ca Organizatia Ţarilor Exportatoare de Petrol sa-si sporeasca productia pentru a putea scadea preturile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.