Paul McCartney, 65 de ani, aflat in mijlocul procesului de divort de cea de-a doua sotie a sa, nu-si pierde deloc timpul, fiind fotografiat in timp ce se saruta pasional cu o alta femeie, la New York, informeaza miercuri Associated Press, receptionat
Paul McCartney, 65 de ani, aflat in mijlocul procesului de divort de cea de-a doua sotie a sa, nu-si pierde deloc timpul, fiind fotografiat in timp ce se saruta pasional cu o alta femeie, la New York, informeaza miercuri Associated Press, receptionata de Rompres. Intalnirea romantica dintre fostul basist al trupei the Beatles si Nancy Shevell, membra a Consiliului Autoritatii de Transport Metropolitane din New York, s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, conform publicatiei The Sun, care a prezentat si fotografia cu cei doi. Nancy Shevell este fosta sotie a celebrului avocat Bruce A. Blakeman si are o resedinta in Long Island, in apropiere de proprietatea lui Paul McCartney. Conform tabloidului britanic, cei doi au fost fotografiati impreuna la un restaurant de sushi din Amagansett si apoi la o cafenea in aer liber. In fotografia publicata de The Sun, cei doi sunt vazuti imbratisati pe locurile din fata ale unei masini. Paul McCartney se afla in plin proces de divort de cea de-a doua sotie a sa, fostul model Heather Mills McCartney. Prima sa sotie, Linda, a incetat din viata din cauza unui cancer la san in 1998.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.