Mii de ciorchini de banane au invadat miercuri plajele a doua insule olandeze de la Marea Nordului, dupa ce sase containere in care se aflau aceste fructe au cazut in apa de pe o nava cargou din cauza furtunii, informeaza Associated Press receptionat
Mii de ciorchini de banane au invadat miercuri plajele a doua insule olandeze de la Marea Nordului, dupa ce sase containere in care se aflau aceste fructe au cazut in apa de pe o nava cargou din cauza furtunii, informeaza Associated Press receptionata de Rompres.   "Cred ca toata lumea de pe insula are banane acasa acum", a comentat amuzat Gossen Buren, responsabilul local cu navigarea si cu intretinerea farului de pe una dintre aceste insule. O fasie de plaja de peste 700 de metri de pe Insula Terschelling a fost pur si simplu acoperita cu ciorchini de banane necoapte, proveniti din Cuba. La fel s-a  intamplat si pe o plaja a insulei vecine, Ameland.   Rezidentii Insulei Terschelling nu se afla la primele astfel de cadouri aduse de valuri. Anul trecut, mii de perechi de pantofi de sport, geamantane din aluminium si cutii cu jucarii au esuat pe plajele acestei insule.   "O multime de oameni au venit miercuri sa vada ce cadou ne-a mai oferit marea. E drept insa ca nu au fost atat de multi ca atunci cand pe plaja a esuat incarcatura de pantofi sport", a comentat Gossen Buren.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.