"Cioaca nu este singurul suspect in cazul disparitiei sotiei sale si nu ne-am concentrat numai asupra lui. Fiecare ipoteza are suspectii ei. Cioaca este insa persoana asupra careia s-au adunat cele mai multe elemente", a declarat Iacob, fara sa preci
"Cioaca nu este singurul suspect in cazul disparitiei sotiei sale si nu ne-am concentrat numai asupra lui. Fiecare ipoteza are suspectii ei. Cioaca este insa persoana asupra careia s-au adunat cele mai multe elemente", a declarat Iacob, fara sa precizeze identitatea celorlalti suspecti. "Existenta unui cadavru este cea mai conturata ipoteza in acest dosar. Nimic din ancheta de pana acum nu mi-a contrazis convingerea ca Elodia nu a fost omorata si putem vorbi de omor calificat. Si mai e ceva: nu exista pana la acest moment niciun indiciu ca Cioaca ar fi fost ajutat de catre cineva in comiterea omorului", a declarat procurorul Marius Iacob, citat de Mediafax. Iacob a mai declarat ca ieri a fost audiata o femeie care lucreaza intr-un bar din Pitesti si care ar fi auzit cu ceva timp in urma, in momentul in care a dus cafelele la masa unde erau sotul Elodiei, avocatul acestuia si doua fete, cand Cioaca a spus ca este sigur ca politistii nu vor gasi niciodata cadavrul Elodiei.Comisarul sef Vasile Viorel, seful Serviciului Omoruri din cadrul IGPR, a declarat ca nu exista niciun indiciu care sa arate in acest moment ca Elodia ar mai fi in viata. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.