Manechinul de origine romana Irina Lazareanu s-a clasat pe locul noua in topul celor mai bine imbracate femei, intr-un clasament realizat de revista de moda Harper's Bazaar, informeaza cotodianul Daily Star, citat de Mediafax. Topmo
Manechinul de origine romana Irina Lazareanu s-a clasat pe locul noua in topul celor mai bine imbracate femei, intr-un clasament realizat de revista de moda Harper's Bazaar, informeaza cotodianul Daily Star, citat de Mediafax. Topmodelul roman a surclasat-o astfel pe Kate Moss, fosta iubita a cantaretului Pete Doherty. De asemenea, Lazareanu este in prezent logodnica liderului de la Babyshambles. Pe locul intai in top se afla rusoaica Natalia Vodianova, de asemenea manechin, secondata de actrita Thandie Newton si de manechinul "momentului" ­ Agyness Deyn. In topul primelor zece cele mai stilate femei se mai afla si actrita Helen Mirren, cantareata Lily Allen si scriitoarea J.K. Rowling.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.