Micuta indianca nascuta cu patru mani si patru picioare a fost operata cu succes, anunta ziarul The Times of India. In prezent starea fetitei in varsta de 2 ani este stabila, precizeaza medicii care au operat-o. La interventia care a durat 27 de ore
Micuta indianca nascuta cu patru mani si patru picioare a fost operata cu succes, anunta ziarul The Times of India. In prezent starea fetitei in varsta de 2 ani este stabila, precizeaza medicii care au operat-o. La interventia care a durat 27 de ore au participat 36 de medici. Fetita a avut un frate siamez, care insa nu s-a dezvoltat complet in uter. Fetita s-a nascut lipita de fratele sau, de la abdomen pana in zona pelvisului. Fratele siamez avea maini, picioare, rinichi, dar nu avea cap. Astfel se explica de ce micuta avea patru maini si patru picioare. Medicii indieni au reusit sa separe organele fetitei de cele ale geamanului parazit. Dupa separare, medicii i-au reconstruit coloana vertebrala afectata si bazinul. "Fetita are toate sansele sa duca o viata normala de acum inainte. Pentru moment, ea se afla la terapie intensiva, unde trebuie sa ramana 48 de ore", arata Sharan Patil, purtatorul de cuvant al Spitalului Sparsh, unde a fost efectuata interventia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.