Nu noi, smenarii din Brailita, am infiintat Cosa Nostra, 'Ndrangheta nu e cuvånt tiganesc, Camorra n-are nicio legatura cu soacra-mea, cersetoare serioasa din Tiglina, iar de Sacra Corona Unita n-am auzit niciodata in cartierul meu. Nu noi, ma
Nu noi, smenarii din Brailita, am infiintat Cosa Nostra, 'Ndrangheta nu e cuvånt tiganesc, Camorra n-are nicio legatura cu soacra-mea, cersetoare serioasa din Tiglina, iar de Sacra Corona Unita n-am auzit niciodata in cartierul meu. Nu noi, maradonistii din Comorovca, am exportat crimele in stil italian in Chicago, New York si Miami, pistolarul Calabrese nu s-a nascut in Ferentari, Al Capone nu era radautean, Lombardo n-a absolvit scoala ajutatoare nr. 1 din Cluj-Napoca, cu Marcello n-am fost la furat corcoduse in Pantelimon, Schiro n-a facut armata cu mine la tancuri la Lipova, Bonanno n-a fost amantul lu' sor'mea, cu Colombo n-am fost la greu in Rahova, pe Lucchese nu l-am cununat eu.
- - -
Noi, smecherii din Mimiu, n-avem afaceri de 84 de miliarde de euro anual si nu filtram 7 procente din produsul intern brut al Italiei. Buticurile noastre alimentare nu platesc taxa de protectie mafiei, asa cum platesc 20 de procente din magazinele voastre. Nu noi, bagabontii din Berheci, am exportat mafia calabreza in Europa, nu noi i-am impuscat pe cei sase macaronari in Duisburg asta-vara si nu noi rulam sume de 30 milia rde de euro din traficul de cocaina in Statele Unite, Canada, Australia si America Latina.
- - -


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.