Doru Giugulea, fost consilier al PSD in CGMB, a primit ieri decizie de politie politica de la CNSAS, au declarat surse din Colegiu, citate de NewsIn. Giugulea ar fi fost ofiter al fostei Securitati potrivit acelorasi informatii si si-ar fi inceput c
Doru Giugulea, fost consilier al PSD in CGMB, a primit ieri decizie de politie politica de la CNSAS, au declarat surse din Colegiu, citate de NewsIn. Giugulea ar fi fost ofiter al fostei Securitati potrivit acelorasi informatii si si-ar fi inceput cariera de „turnator“ pe cand profesa ca ghid turistic, mai sustin aceleasi surse. Doru Giugulea a demisionat in urma cu aproape doua luni din CGMB, urmare a unei decizii PSD Bucuresti in acest sens, care si-a retras toti consilierii. Giugulea este presedinte al comisiei de integritate al PSD Bucuresti. In replica, Giugulea a declarat ca decizia care il priveste este o razbunare a lui Mircea Dinescu, membru CNSAS, cu care ar fi intrat mai demult intr-un litigiu de natura comerciala. „Pe cuvant ca mi-au dat politie politica? Da, am fost ofiter, dar nu e o noutate, e trecut si pe CV-ul meu“, a declarat el. Giugulea a adaugat ca a intrat in vizorul CNSAS dupa ce a reprezentat cativa clienti, in calitatea sa de avocat, impotriva lui Dinescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.