Prim-vicepresedintele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, Doru Giugula, a primit decizia de politie politica, conform unor surse din interiorul CNSAS. Fostul consilier PSD contraataca si il acuza pe Mircea Dinescu ca se razbun
Prim-vicepresedintele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, Doru Giugula, a primit decizia de politie politica, conform unor surse din interiorul CNSAS. Fostul consilier PSD contraataca si il acuza pe Mircea Dinescu ca se razbuna pe el pentru ca a ajutat o familie sa-si recupereze crama de la membrul CNSAS.
Dinescu acuzat ca se razbuna
"Decizia este o razbunare a lui Dinescu, pe care saptamana asta il evacuez dintr-o crama. Sunt avocat intr-un proces pierdut de Mircea Dinescu si de aceea am primit acest verdict. Cer public sa mi se publice tot dosarul. Nu am facut politie politica", ne-a declarat Doru Giugula. El a recunoscut ca a fost ofiter USLA inainte de Revolutie, dar ca aceasta structura a fost scoasa de sub incidenta articolului privind politia politica. Mai mult el ne-a spus ca exista stenograme ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti in care fostul primar, Traian Basescu, ii spunea ca este militian, iar consilierul PSD ii raspundea ca a fost ofiter de Securitate. "Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a fost informator USLA inainte de 1989, dar CNSAS a stabilit ca nu a facut politie politica. Nu inteleg cum informatorii nu au facut politie politica, dar au facut ofiterii", ne-a spus fostul consilier PSD.
Verdict normal
Mircea Dinescu ne-a precizat ca verdictul dat in cazul lui Doru Giugula este unul normal, deoarece orice ofiter care este gasit intr-un dosar de urmarire informativa primeste automat verdict de politie politica. "Nu este vorba de nici o razbunare personala", ne-a declarat Dinescu. Membrul CNSAS a fost acuzat de Giugula ca a influentat luarea acestui verdict pentru ca a pierdut procesul cu mostenitorii conacului-crama de la Galicea Mare.
Dinescu este obligat conform deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa evacueze proprietatea in cursul acestei saptamani. (C. ANDREI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.