Fill - Ordin executat. Se refera, de asemenea, si la pretul la care ordinul a fost executat. Fill or Kill - Ordin care trebuie executat complet si imediat, sau este anulat. Nu se accepta indepliniri partiale ale acestui tip de ordin. Financial Future
Fill - Ordin executat. Se refera, de asemenea, si la pretul la care ordinul a fost executat. Fill or Kill - Ordin care trebuie executat complet si imediat, sau este anulat. Nu se accepta indepliniri partiale ale acestui tip de ordin. Financial Futures - Contracte futures financiare. Contracte futures care au la baza instrumente financiare precum rata dobanzii (bonuri de tezaur, certificate de trezorerie), valute straine sau indici bursieri. De exemplu, la BMFM Sibiu din aceasta categorie fac parte contractele futures BUBOR (pe rata dobanzii la trei luni), paritatea Euro/dolar, SIBEX 9 si SIBEX 18. Financial Instrument - 1. Instrument financiar care se refera la: a) un instrument de debit, care este un imprumut cu obligatia de a inapoia suma impreuna cu o dobanda; b) un titlu de valoare, cum ar fi de exemplu o actiune a unei companii. 2. Contract futures sau pe optiuni care nu are ca activ suport o marfa agricola sau o resursa naturala. De exemplu valutele, obligatiunile, ipotecile, hartiile comerciale si indicii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.