Alin Dinca, alias "Coyotul", vocal al cunoscutei formatii de rock romanesti "Trooper" s-a pozat cu idolul sau, Bruce Dickinson (foto - dreapta), solistul de la "Iron Maiden". Dickinson s-a aflat in Romania in aceasta vara, cu prilejul unui show aeron
Alin Dinca, alias "Coyotul", vocal al cunoscutei formatii de rock romanesti "Trooper" s-a pozat cu idolul sau, Bruce Dickinson (foto - dreapta), solistul de la "Iron Maiden". Dickinson s-a aflat in Romania in aceasta vara, cu prilejul unui show aeronautic, britanicul fiind si un pilot de avion experimentat, nu numai interpret al celebrei piese "Aces High". "Pentru mine, Dickinson este un model in ceea ce inseamna un solist vocal de rock. Mi-a placut de prima oara cand l-am ascultat si m-a influentat in toata cariera mea...", ne-a spus Dinca. El este si realizator la un post de radio din Targoviste, unde a fost difuzat un amplu interviu cu solistul de la Maiden. Revenind la "Trooper", pe 16 noiembrie, in "Old House - Preoteasa", formatia va lansa pe piata "box-setul" TROOPER 12 ANI - AMINTIRI, care cuprinde toate cele trei albume ale trupei, un dvd cu toate videoclipurile plus un scurt documentar, toate "ambalate" intr-o carte scrisa chiar de componenti. (B.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.