CE BEM, CE MANCAM
Bomboane cu alcool cam cat intr-o bere
Le gasiti pe raftul de bomboane si puteti fi tentati sa le cumparati pentru copii. Cititi mai bine eticheta cu atentie. Votca este in cantitate asa de mare, incat cateva bomboane pot
CE BEM, CE MANCAM
Bomboane cu alcool cam cat intr-o bere
Le gasiti pe raftul de bomboane si puteti fi tentati sa le cumparati pentru copii. Cititi mai bine eticheta cu atentie. Votca este in cantitate asa de mare, incat cateva bomboane pot ameti si un adult.  


Finlandia sunt bomboane de ciocolata umplute cu votca, care, desi nu au E-uri nocive in compozitie, au o serie de contraindicatii. De vina este combinatia de ingrediente: "apa, masa de cacao, votca, unt de cacao, lapte gras, lapte praf degresat uscat (mai putin 0,5%), emulgator (lecitina de soia E 322), aroma (vanilie). Partea de ciocolata 26%, contine alcool minimum 4,7%".


Valoare energetica pentru 100 de grame de bomboane este de 1640kj/ 390 kcal. Eticheta nutritionala ne ofera si alte informatii: "proteine 1,2 g, carbohidrati 68 g, zahar 67 g, lactoza mai putin de 0,3 g, grasimi 8,6 g, din care saturate 5,1 g, fibre 1,2 g, sodiu 0,01 g".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.