Luna trecuta, topul celor mai activi intermediari nu a cunoscut miscari spectaculoase, primele doua pozitii fiind ocupate de aceleasi SSIF-uri. SSIF Broker Cluj s-a mentinut, pentru a zecea luna consecutiv, cel mai activ intermediar, si-a adjudecat p
Luna trecuta, topul celor mai activi intermediari nu a cunoscut miscari spectaculoase, primele doua pozitii fiind ocupate de aceleasi SSIF-uri. SSIF Broker Cluj s-a mentinut, pentru a zecea luna consecutiv, cel mai activ intermediar, si-a adjudecat prima pozitie in ierarhia caselor de brokeraj, numarul de contracte tranzactionate ridicandu-se la 79.701. Pe locul secund s-au clasat SSIF Vanguard Bucuresti, care a intermediat 46.969 contracte.
Pozitia a treia a fost ocupata de SSIF Eastern Securities cu 29.225 contracte, ce a detronat BT Securities, care s-a situat pe locul patru cu 22.739 contracte. Pe locul cinci s-au mentinut brokerii de la Estinvest, cu 19.907 contracte, iar pe sase cei de la Orizont Vest din Oradea cu 19.522 contracte. Intre primii zece clasati se mai afla Interdealer Capital Cluj cu 13.498 contracte, Trend SA Bacau cu aproape 13.000 contracte si GM Invest Bucuresti cu 8.836 contracte, pentru ca pe ultima pozitie sa se afle SSIF Intercapital Invest Bucuresti cu 8.814 contracte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.