Cafe Jubilee vrea sa se extinda in sistem de franciza in Romania, Bulgaria, Ungaria si Slovacia, transmite site-ul portfolio.hu. Cafe Jubilee a inceput sa caute deja un partener in Ungaria si estimeaza costul total de infiintare a unei francize la 15
Cafe Jubilee vrea sa se extinda in sistem de franciza in Romania, Bulgaria, Ungaria si Slovacia, transmite site-ul portfolio.hu. Cafe Jubilee a inceput sa caute deja un partener in Ungaria si estimeaza costul total de infiintare a unei francize la 150.000-300.000 de euro, iar spatiul minim necesar la 110 metri patrati. Meniul Cafe Jubilee in Ungaria va fi 60% maltez, 20% local, in timp ce 20% va fi format din preparate internationale. Cafe Jubilee a fost infiintata in 1998, iar prima retea a fost deschisa in orasul Victoria, capitala insulei Gozo, situata in apropierea Maltei. O a doua retea a fost lansata in anul 2000, in Valletta, capitala Maltei, si o a treia in 2005, in Gzira, o renumita zona comerciala si de divertisment.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.