Dinamovistul nu vede decit victoria in derby-ul de la sfirsitul saptaminii, dar infirma zvonurile privind posibila demitere a antrenorului.

Meciul dintre Dinamo si Rapid vine intr-o perioada de rascruce pentru ambele formatii. Aflate la o distanta apreciabila fata de liderul CFR Cluj, fiecare dintre cele doua echipe risca autoexcluderea, cel putin temporara, din lupta pentru titlu in cazul unui esec in meciul direct. „Meciul cu Rapid este capital pentru Dinamo. Daca privim pozitiile in clasament ne putem da seama ca Dinamo nu-si poate permite o alta varianta decit victoria. Nu iau in calcul nimic altceva decit sa batem duminica si nu vreau sa aud de egal sau mai stiu eu ce altceva", spune presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, care exclude insa varianta demiterii antrenorului Walter Zenga in cazul unui esec.

Mircea Rednic, de partea cealalta, isi nuanteaza declaratiile de dupa egalul cu Unirea Urziceni, cind acuza lipsa de randament a atacantilor. „Nu am nimic cu nici un jucator de la Rapid. Am un lot extrem de puternic, baietii pot bate pe oricine. Le-am si spus ca, la valoarea pe care o au, locul lor este in virful clasamentului. Au valoare, dar au nevoie de mai multa ambitie", crede Rednic. Derby-ul de duminica se va disputa la ora 20.30, fiind transmis in direct de Kanal D. (F.D.)