Washington, 7 nov (Rompres) ­ Doi americani ­ sot si sotie ­ au scapat cu viata dupa ce o vaca a aterizat de la 60 de metri inaltime direct pe masina lor, relateaza site-ul Ananova, citat de Rompres.  Cha
Washington, 7 nov (Rompres) ­ Doi americani ­ sot si sotie ­ au scapat cu viata dupa ce o vaca a aterizat de la 60 de metri inaltime direct pe masina lor, relateaza site-ul Ananova, citat de Rompres.  Charles si Linda Everson au avut socul vietii cand cornuta s-a prabusit pe masina lor, dupa ce a alunecat de pe o colina din localitatea Manson, la est de Seattle. Charles Everson a povestit ca socul psihic a fost atat de mare, incat a continuat sa conduca inca doi kilometri, pana a oprit masina pe dreapta. Masina a fost grav avariata, cu parbrizul spart si caroseria indoita. Cuplul se afla in vacanta, sarbatorindu-si prima aniversare a nuntii. Potrivit unui reprezentant al politiei, vaca "zburatoare" avea o greutate de aproximativ 270 de kilograme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.