Reprezentativa feminina de volei a Romaniei a ajuns, ieri dupa-amiaza, in localitatea bulgara Gabrovo, unde va participa pana duminica la turneul preliminar de calificare la JO 2008. Desi nu poate conta din varii motive pe serviciile stranierelor Mir
Reprezentativa feminina de volei a Romaniei a ajuns, ieri dupa-amiaza, in localitatea bulgara Gabrovo, unde va participa pana duminica la turneul preliminar de calificare la JO 2008. Desi nu poate conta din varii motive pe serviciile stranierelor Mirela Corjeuteanu si Luminita Trombitas, antrenorul Florin Grapa crede ca Romania are sanse de a obtine un rezultat notabil la Gabrovo, chiar daca in lupta pentru prima pozitie (n.n. - doar prima echipa obtine calificarea la ultimul turneu preolimpic) va intalni puternicele selectionate ale Bulgariei, Belgiei, Slovaciei si Belarus. Conform programului anuntat de CEV, azi, de la ora 15, sextetul tricolor format din Minca, Marcovici, Turlea, Butnaru, Nucu si Tolisteanu se va confrunta cu Belgia, urmand ca joi, de la aceeasi ora, sa intalneasca Belarus, vineri, de la 17.30, sa dea piept cu Slovacia, iar sambata, de la ora 18.30, sa primeasca replica Bulgariei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.