Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), Primaria sectorului 1 si firmele Vodafone, Petrom si Raiffeisen Bank au demarat un proiect de reamenajare a parcului din fata Presei Libere. Investitia este de 130 de mii de euro, suma alocata pentru asfaltare
Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), Primaria sectorului 1 si firmele Vodafone, Petrom si Raiffeisen Bank au demarat un proiect de reamenajare a parcului din fata Presei Libere. Investitia este de 130 de mii de euro, suma alocata pentru asfaltare si pentru achizitionarea bancilor care vor flanca aleile. De asemenea, AMP va dona 32 de copaci, care urmeaza sa fie plantati cu ajutorul voluntarilor si al persoanelor publice care vor participa la Zilele Voluntariatului.
Acesta este primul parteneriat de responsabilitate realizat intre companii private, autoritati locale si organizatii nonguvernamentale.
Multumind celor trei companii si AMP pentru implicarea in proiect, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a subliniat ca, prin intermediul acestui proiect, Primaria Sectorului 1 are ca obiectiv responsabilizarea oamenilor. "Parcurile sunt ale noastre, ale tuturor", a adaugat Chiliman, precizand ca vor fi amenajate si parcari si sensuri unice, care vor asigura fluidizarea traficului in zona si ii va determina pe soferi sa nu mai parcheze pe spatiul verde.
Prezent la eveniment, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, s-a aratat extrem de multumit de amploarea pe care au luat-o lucrurile in ultima vreme in Romania, mai ales in ceea ce priveste proiectele destinate mediului inconjurator. "Spatiile verzi sunt esentiale pentru o viata sanatoasa", a declarat ambasadorul, asigurand autoritatile locale si bucurestenii de sprijinul constant al Ambasadei Marii Britanii in privinta unor astfel de proiecte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.