Sahtiorul lui Mircea Lucescu are mult de lucru in aceasta saptamana, in Liga Campionilor si campionat. Prima mare incercare e in aceasta seara, in ceea ce se numeste revansa dupa umilinta din tur, scor 1-4. "Partida va fi una dificila, nu numai pent
Sahtiorul lui Mircea Lucescu are mult de lucru in aceasta saptamana, in Liga Campionilor si campionat. Prima mare incercare e in aceasta seara, in ceea ce se numeste revansa dupa umilinta din tur, scor 1-4. "Partida va fi una dificila, nu numai pentru noi, dar si pentru adversari. Normal ca vrem victoria, dar si un egal ne-ar multumi. Vom juca, totusi, prudent", a spus "Il Luce", dupa ce pe "San Siro" brazilienii lui au aratat altceva decat isi dorea antrenorul. "Au vrut ei sa se dea in spectacol. Asa e cu sud-americanii astia care vin in Europa si vor sa iasa in evidenta", a mai zis Lucescu. Saptamana se incheie cu un joc la fel de tare, derby-ul cu Dinamo, de la Kiev, anuntandu-se foarte important pentru linistea lui "Nea Mircea" din aceasta iarna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.