Issa s-a casatorit duminica cu alesul inimii sale, Dani, un om de afaceri din Bucuresti. Acesta si-a inceput “cariera” de businessman in satul bunicilor sai, din comuna Hotarele. De la omul simplu de atunci, acum a ajuns la volanul unei
Issa s-a casatorit duminica cu alesul inimii sale, Dani, un om de afaceri din Bucuresti. Acesta si-a inceput “cariera” de businessman in satul bunicilor sai, din comuna Hotarele. De la omul simplu de atunci, acum a ajuns la volanul unei limuzine de lux si conduce doua afaceri care-i asigura venituri de invidiat.

Cum sotul ei nu este persoana publica, Issa a incercat pe cat posibil sa-l fereasca de mediul din show-bizz si de neplacerile lui, cu destul de mult succes pana acum. Din surse apropiate lui Dani, am aflat ca acesta isi petrecea mai toate vacantele de vara la bunicii lui, in comuna Hotarele, judetul Giurgiu, unde i-a venit ideea unei afaceri. Pe parcurs, initiativa de atunci a devenit o reusita, in prezent Dani fiind importator de accesorii pentru telefoane mobile, pe care le distribuie in toata tara. Sotul Issei a absolvit Facultatea de Drept, dar si-a dat seama ca scopul lui nu este acela de a deveni un simplu avocat, astfel incat a apucat-o pe drumul afaceristilor. Pe langa distrubutia accesoriilor pentru telefoane mobile, Dani mai are si o firma imobiliara de care se ocupa indeaproape. De la un om obisnuit, Dani a ajuns un om respectat in domeniul afacerilor, iar de duminica este si sotul uneia dintre cele mai ravnite femei din showbizz.

La cununia religioasa, Issa a plåns de emotie
Cununia religioasa a avut loc duminica, in jurul orei 15, la Biserica Sfantul Vasile cel Mare, o biserica tare draga cantaretei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.