Ieri, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Parinte Daniel, s-a intalnit cu ambasadorul Italiei in tara noastra, Excelenta Sa Daniele Mancini. La inceputul convorbirii, a fost abordat si subiectul care a facut atata valva in ultimele zile in Ital
Ieri, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Parinte Daniel, s-a intalnit cu ambasadorul Italiei in tara noastra, Excelenta Sa Daniele Mancini. La inceputul convorbirii, a fost abordat si subiectul care a facut atata valva in ultimele zile in Italia. Cu acest perilej, Patriarhia Romana a dat publicitatii un comunicat, semnat de PF Parinte Patriarh Daniel, in care „isi exprima regretul pentru toate incidentele care au marcat viata publica din Italia si, indeosebi, fata de cel petrecut saptamana trecuta, atunci cand o femeie din Roma si-a pierdut viata, iar responsabil de aceasta este un cetatean roman de etnie rroma.

Dezaprobam cu toata fermitatea astfel de fapte, care, din punct de vedere moral crestin, constituie pacate grave. In acelasi timp, consideram ca nu toata comunitatea romaneasca din Italia trebuie sa fie blamata din cauza celor care incalca legea morala si civila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.