Seful Statului Major General, amiralul dr. Gheorghe Marin, s-a intalnit cu seful Statului Major General al Fortelor Armate Poloneze, generalul Franciszek Gigor, care a efectueat o vizita in tara noastra. In timpul intrevederii, cei doi lideri militar
Seful Statului Major General, amiralul dr. Gheorghe Marin, s-a intalnit cu seful Statului Major General al Fortelor Armate Poloneze, generalul Franciszek Gigor, care a efectueat o vizita in tara noastra. In timpul intrevederii, cei doi lideri militari au avut un schimb de opinii privind capabilitatile militare ale NATO, in particular Forta de Raspuns, si au analizat evolutia cooperarii militare bilaterale din ultima perioada, explorand cai de dezvoltare a acesteia. De asemenea, cei doi oficiali au abordat si probleme privind agenda militara a summit-ului NATO ce se va desfasura la Bucuresti in primavara anului 2008. Generalul Gigor a fost primit, la sediul Ministerului Apararii, si de seful Departamentului pentru Politica de Aparare si Planificare, domnul Corneliu Dobritoiu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.