Romania este prezenta intens in ultima vreme in presa mondiala. Rrom, Roma, Roman, Romania, Romulus si Remes sunt numele intens folosite pentru a da contur tarii, poporului, in presa mondiala. Romulus si Remus sunt celebrii fondatori ai cetatii celo
Romania este prezenta intens in ultima vreme in presa mondiala. Rrom, Roma, Roman, Romania, Romulus si Remes sunt numele intens folosite pentru a da contur tarii, poporului, in presa mondiala. Romulus si Remus sunt celebrii fondatori ai cetatii celor 7 coline, Roma, gemenii hraniti de la fel de celebra lupoaica din legenda, simbolul Romei reprezentat in bronz si in Piata Romana din Bucuresti. Romulus de azi - replica rroma a fondatorului Romei - e acuzat ca a talharit, violat si ucis cu bestialitate o femeie in capitala Italiei. De abia se mai rarise damful de carnati, tuica si coruptie din presa internationala, care venea dinspre ministrul agriculturii, pe numele lui daco-roman Decebal-Traian si Remes, ca hop si Romulus cu mirosul lui adus din tabara tiganeasca de corturi si cartoane de la Tor Di Quinto. Ce se poate citi in presa italiana si europeana: “Suporterii radicali ai lui Lazio l-au insultat pe Mutu: 'tigan>>”, “Trei cetateni romani au fost batuti cu bastoane vineri seara in Roma...”, “Doi romani au fost arestati...”, “Alt ro man a atacat o femeie...”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.