Lucrarile la proiectul imobiliar Dambovita Center din Bucuresti, cunoscut sub denumirea Casa Radio si estimat la 600 milioane de euro, ar putea incepe in prima parte a anului viitor, dupa obtinerea tuturor autorizatiilor necesare. Lucrarile de const
Lucrarile la proiectul imobiliar Dambovita Center din Bucuresti, cunoscut sub denumirea Casa Radio si estimat la 600 milioane de euro, ar putea incepe in prima parte a anului viitor, dupa obtinerea tuturor autorizatiilor necesare. Lucrarile de constructie vor dura peste trei ani.
„Avem in prezent o parte din avize si speram ca pana la sfarsitul acestui an sa primim toate autorizatiile necesare. Proiectul va fi finalizat in 40 de luni de la obtinerea acestuia“, a declarat, luni, la o conferinta de presa, Mordechay Zisser, presedintele grupului Europe Israel, care controleaza compania Plaza Centers, actionarul majoritar al firmei care va realiza proiectul. El a afirmat ca proiectul va fi realizat intr-o singura faza, desi in mod obisnuit constructiile de o complexitate similara sunt executate in mai multe etape.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.