Delegatia Romaniei prezenta la Campionatul Mondial de Box de la Chicago a revenit ieri in tara. Punctul de atractie l-au reprezentat, evident, cei trei pugilisti, Bogdan Dinu, Roland Gavrila si Iulian Stan, suspendati pe viata din activitatea sporti
Delegatia Romaniei prezenta la Campionatul Mondial de Box de la Chicago a revenit ieri in tara. Punctul de atractie l-au reprezentat, evident, cei trei pugilisti, Bogdan Dinu, Roland Gavrila si Iulian Stan, suspendati pe viata din activitatea sportiva de federatia internationala, pentru furt. Dinu, cel mai vorbaret dintre cei trei, a explicat intreg incidentul. “Totul a pornit de la o sacosa care nu era din magazinul in care ne aflam. Ne-au controlat, le-am aratat bonul fiscal, dar nu ne-au lasat plecam. Apoi, toata lumea ne-a acuzat ca am furat, chiar daca noi am spus ca nu a fost vorba de asa ceva. S-a exagerat, nu a fost vorba de furt. Acum avem un avocat si el ne va reprezenta pentru a demonstra ca suntem nevinovati. Chiar Consulatul Romaniei la Chicago ne-a dat avocatul si nici vorba sa avem interdictie sa intram in Statele Unite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.