Cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in intervalul ianuarie-septembrie 2007 au fost romani. Astfel, peste 1,3 milioane de romani au fost anul acesta in Bulgaria, in crestere cu 40% fata de perioada similara a anului trecut. Jumatat
Cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in intervalul ianuarie-septembrie 2007 au fost romani. Astfel, peste 1,3 milioane de romani au fost anul acesta in Bulgaria, in crestere cu 40% fata de perioada similara a anului trecut. Jumatate dintre acestia au fost insa in tranzit catre Grecia, potrivit site-ului dnevnik.bg, citat de Mediafax. Din numarul total de vizitatori romani, 600.000 de persoane si-au petrecut oficial vacanta in Bulgaria.

Turistii romani au fost urmati in topul vizitatorilor straini de cei germani, 730.000 de nemti vizitand Bulgaria in primele noua luni ale anului, in crestere cu 17% fata de perioada similara din 2006. Dintre acestia, 520.000 de germani si-au petrecut vacanta in Bulgaria, iar restul au fost in tranzit, arata statisticile oficiale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.