Yenul se apreciaza in continuare
Aprecierea masiva a yenului a luat avant vineri, in contextul in care tulburarile din pietele financiare au determinat investitorii sa fuga de riscuri prin reducerea expunerii din tranzactiile speculative
Yenul se apreciaza in continuare
Aprecierea masiva a yenului a luat avant vineri, in contextul in care tulburarile din pietele financiare au determinat investitorii sa fuga de riscuri prin reducerea expunerii din tranzactiile speculative. In schimb, valutele cu randament mare, cum ar fi dolarul australian si cel din Noua Zeelanda, s-au depreciat puternic. Dolarul american s-a depreciat cu 0,5% fata de moneda japoneza, comparativ cu cotatia inregistrata la inchiderea sedintei bursiere de joi din SUA, pana la cotatia de 117,49 yeni/dolar.
Virgin Group cumpara 20% din AirAsia Compania omului de afaceri britanic Rischard Branson, Virgin Group, a cumparat 20% din grupul aerian asiatic AirAsia. „Credem ca parteneriatul cu Virgin se va dovedi o investitie rasunatoare si de succes", a afirmat reprezentantul operatorului companiei aeriene, Fly Asian Xpress, Kalimullah Hassan, citat de AFP.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.