Un barbat din Afganistan care vinde cartele de telefoane mobile si repara si biciclete in acelasi "atelier" din Kabul, trage un pui de somn pe un carut, pana vin clientii. Tot in Kabul, duminica, au fost ucisi zeci de insurgenti. Potrivit autoritatil
Un barbat din Afganistan care vinde cartele de telefoane mobile si repara si biciclete in acelasi "atelier" din Kabul, trage un pui de somn pe un carut, pana vin clientii. Tot in Kabul, duminica, au fost ucisi zeci de insurgenti. Potrivit autoritatilor locale, 25 de insurgenti au murit si mai multi au fost raniti, intre care comandantul lor, intr-o operatiune comuna desfasurata de politia afgana si coalitia internationala in provincia Uruzgan.
Inlaturati de la putere in 2001, talibanii au lansat o insurectie care devine din ce in ce mai sangeroasa contra institutiilor statului si a celor 55.000 de militari din forta multinationala antiterorista. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.