Considerati ca sunteti prea batran pentru noile tehnologii? O femeie de 95 de ani demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu. Ea a devenit cel mai in varsta blogger din lume, dupa ce a creat o pagina de internet pe care posteaza diferite informat
Considerati ca sunteti prea batran pentru noile tehnologii? O femeie de 95 de ani demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu. Ea a devenit cel mai in varsta blogger din lume, dupa ce a creat o pagina de internet pe care posteaza diferite informatii. “Prieteni de pe internet, astazi am implinit 95 de ani. Ma numesc María Amelia si m-am nascut in Muxía (A Coruna, Spania), pe 23 decembrie 1911”. Aceasta este prezentarea blogului http://amis95.blogspot.com/. Dupa mai putin de un an de postari, femeia a reusit sa aiba inregistrate aproape 500.000 de vizite, acaparand foarte repede atentia internautilor din toate colturile lumii. Mai mult, blogul sau este nominalizat la un concurs care le va premia pe cele mai bune in limba spaniola. María Amelia López merge ajutandu-se de un baston si are parul alb, pe care il aranjeaza cu grija, deoarece stie ca deja este o stea a internetului. Vitalitatea si curiozitatea au facut-o sa calatoreasca virtual din localitatea in care traieste pana in casele miilor de persoane din locuri indepartate, cum ar fi Brazilia, Rusia sau Japonia. “Bloggerita universala”, asa cum ea se defineste, a inceput s a se apropie de internet in mometul in care l-a vazut pe nepotul sau ca il utilizeaza. Chiar daca a fost mai retinut la inceput, nepotul ei i-a facut cadou atunci cand a implinit 95 de ani un blog. “Cand l-am vazut utilizand internetul, mi-am dat seama ca este o modalitate usoara de a afla tot felul de informatii si mi-am zis ca vreau si eu sa il utilizez”, spune María Amelia, care din cauza cataractei de care sufera nu poate vedea bine monitorul. Ea povesteste ca nepotul sau Daniel, o mai ajuta in timpul lui liber sa raspunda miilor de mesaje pe care le primeste. Femeia este deja strabunica. Ii place sa povesteasca in jurnalul sau online intamplari din copilarie, despre tara ei, despre razboiul civil sau despre politica. María Amelia nu-si explica pana in momentul de fata care este explicatia succesului pe care l-a avut blogul ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.