Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat, ieri, pentru Newsin, ca i-a cerut lui Bogdan Olteanu, sa sesizeze CCR in legatura cu faptul ca presedintele nu a promulgat inca modificarile din legea referendumului adoptate de depu
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat, ieri, pentru Newsin, ca i-a cerut lui Bogdan Olteanu, sa sesizeze CCR in legatura cu faptul ca presedintele nu a promulgat inca modificarile din legea referendumului adoptate de deputati. Nicolicea a precizat ca, intrucat cele zece zile legale pentru promulgarea modificarilor initiate de el la legea referendumului, modificari aprobate de deputati, s-au scurs, trebuie sesizata Curtea Constitutionala. Proiectul de lege amintit se afla la promulgare, incepand cu data de 19 octombrie 2007. "Pentru a nu se influenta in niciun fel rezultatul referendumului, alegerile prezidentiale, parlamentare ori cele pentru PE nu pot avea loc la aceeasi data cu referendumul", este textul amendamentului propus de Nicolicea si adoptat de deputati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.