Mos Craciunii angajati la un supermarket din orasul Greenhithe (Marea Britanie) sunt indemnati sa mearga la sala si sa slabeasca pana in luna decembrie, cand isi vor intra in rol. Mos Craciun, simbolul Sarbatorilor de iarna, trebuie sa le dea copiilo
Mos Craciunii angajati la un supermarket din orasul Greenhithe (Marea Britanie) sunt indemnati sa mearga la sala si sa slabeasca pana in luna decembrie, cand isi vor intra in rol. Mos Craciun, simbolul Sarbatorilor de iarna, trebuie sa le dea copiilor un exemplu bun si sa promoveze un stil de viata sanatos, de aceea trebuie sa slabeasca, arata un material publicat in Daily Mail. Potrivit Fionei Campbell-Reilly, purtator de cuvant al supermarketului, "societatea s-a schimbat, iar Mos Craciun trebuie se schimbe si el". Daily Mail remarca, de asemenea, ca hotararea de a-l trimite si pe Mos Craciun la sala a venit dupa ce la inceputul lui noiembrie a fost dat publicitatii un studiu privind obezitatea. Studiul estimeaza ca, in 2050, mai mult de 50% dintre britanici vor fi supraponderali.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.