Concurenta dintre cele mai importante televiziuni din Romania si dorinta de a castiga lupta pentru rating duc la actiuni de-a dreptul neelegante. Cam asa ar putea fi caracterizat gestul reprezentantilor Pro TV de a se plange la CNA de Mircea Badea si
Concurenta dintre cele mai importante televiziuni din Romania si dorinta de a castiga lupta pentru rating duc la actiuni de-a dreptul neelegante. Cam asa ar putea fi caracterizat gestul reprezentantilor Pro TV de a se plange la CNA de Mircea Badea si de Dan Capatos.

Datul la gioale, de altfel practicat de mai toata lumea in Romania, nu face pe nimeni mai bun. Ca urmare a plangerii depuse la CNA de Pro TV impotriva lui Dan Capatos ("Dimineata devreme") si a lui Mircea Badea ("In gura presei"), membrii Consiliului au amendat Antena 1 cu 5.000 de lei pentru emisiunea "Dimineata devreme".

Unul dintre motivele pentru care reprezentantii televiziunii din Pache Protopopescu au mers cu jalba in protap la CNA este legat de faptul ca "domnul Parvu, o persoana extrem de aroganta si de smechera", prezent intr-una dintre povestile spuse de Mircea Badea, ar semana foarte tare cu Adrian Sarbu.

Totul a pornit de la faptul ca Antena 1 acuza TNS - AGB International de influentare a masurarii audientelor in defavoarea sa. Si daca Mircea Badea l-a acuzat voalat pe Sarbu ca este in spatele acestor masinatiuni, Capatos nu s-a ferit sa puna punctul pe "i".

LIPSÃ… DE FAIR-PLAY. Pozitia oficiala a Antenei 1 cu privire la gestul lipsit de fair-play de a arata cu degetul o televiziune concurenta este urmatoarea: "Suntem surprinsi neplacut de felul in care a procedat Pro TV, acela de a reclama la CNA televiziunea concurenta. Antena 1 nu a reclamat niciodata la CNA postul Pro TV, chiar si atunci cand ar fi avut motive sa o faca, deoarece ni se pare o atitudine nedemna de statutul nostru, de ideea de colegialitate, de respect".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.